FLYTT-KALAS

Våga stick ut och attrahera

Erbjudanden

Använd det erbjudandet och informationen som ni själva blir attraherade av. Ni kommer garanterat att få resultat!

Första uppfattningen är avgörande!

Ni har nu chansen att göra skillnad i hur alla nyinflyttade ska uppfatta er. Det sägs ofta att första intrycket är avgörande, och det instämmer vi nog alla på om vi tänker efter.

Genom vårt välkomstpaket har vi under flera år skapat nyfikenhet och väckt intresse hos alla nyinflyttade. Responsen är väldigt positiv hos dem som får hem vårt välkomstpaket!

 

Men nu är det viktigt att även du tänker igenom hur du vill attrahera och välkomna personerna. Varför ska de välja just dig?

 

Vi vet, av erfarenhet, att om du verkligen visar att du vill få chansen – så kommer du få den!

 

Våra projektledare har god erfarenhet av hur just ni kan marknadsföra er för att sticka ut. Vi hjälper gärna till med ideér och förslag på vilka erbjudanden, gåvor och annat som kan vara passande för att nå framgång!

 

Här på sidan finns några exempel som uppfattas som positiva och haft bra resultat.

Inspiration

Urval för inspiration

Klicka på våra inspirationserbjudanden nedan för att se dem i ett större format.

Finnas med i välkomstkittet

Trycket

Välkomstpaketet trycks och skickas ut 1 gång i månaden. Det betyder att inom 2-3 veckor från det att man flyttat in och lagom tid efter att flyttkartongerna hunnit packas upp, får man sitt välkomstpaketet med värdefulla erbjudanden. Då vi trycker ofta finns möjligheter att ändra sitt erbjudande 4 gånger per år om man så önskar.

I din storlek

Format

Trycksaken är i A5-format (148 x 210 mm) med ett utfall på 3 mm. Vi trycker i fyrfärg (CMYK) på ett papper som ger bra läs- och bildkvalitet.

Design och layout

Material

Vi har duktiga och erfarna originalare som kan hjälpa till att ta fram ett snyggt erbjudande. Produktionen av ny layout kostar endast 795 kronor exkl. moms och den äger sedan kunden.

 

Vid egen produktion av layout, finns en material-specifikation med riktlinjer att hämta här.

Riktlinjer.pdf

 

Om kunden önskar hjälp med produktion ber vi kunden att ladda ner pdf-filen nedan, fylla i den och bifoga logga samt eventuella högupplösta bilder till sin projektledare.
Material-specifikation.pdf

 

För att hitta kontaktuppgifter till rätt projektledare, besök kontaktsidan