Nyinflyttad

Reklamutskick till nyinflyttad - Direktreklam i Stockholm

För att ni skall känna er extra välkommen till ert nya hem vill vi och våra samarbetspartners ge er en inflyttningspresent.

REKLAMUTSKICK TILL NYINFLYTTADE

Gåva till dig

Ni har nu fått hem, öppnat och positivt överraskats av vårt välkomstpaket. Våra samarbetspartners vill välkomna er till er nya bostad och samtidigt passa på att ge er värdefulla rabatter, gåvor och möjligheter när ni skapar nya vardagsrutiner. Ni har fått vårt välkomstpaket som gåva genom att ni har gjort en adressändring.

Vi hoppas att ni kommer att trivas bra i ert nya hem och att ni skapar framtida värdefulla relationer med våra samarbetspartners.

Frågor och svar

Hur ofta skickas direktreklam ut till nyinflyttade?

Direktreklam till nyinflyttade skickas ut löpande under hela året, i samband med att vi får information om nya adressändringar. Du kan förvänta dig att få ditt paket inom några veckor efter flytten.

Vad innehåller välkomstpaketet?

Välkomstpaketet innehåller ett urval av rabatter, erbjudanden och små gåvor från våra lokala samarbetspartners i städer runt om i landet såsom Stockholm, Göteborg och Malmö men även mindre orter. Syftet är att hjälpa dig som nyinflyttad att snabbt få tillgång till tjänster och produkter som kan vara till nytta i din nya bostad.

Är reklamen i välkomstpaketet anpassad för nyinflyttade?

Ja, reklamen i våra välkomstpaket är noggrant utvald för att vara relevant och användbar för nyinflyttade. Vi samarbetar med lokala företag för att erbjuda tjänster och produkter som kan hjälpa dig att snabbt komma i ordning i ditt nya hem.

Är det någon skillnad på reklamen i välkomstpaketet beroende på var man har flyttat?

Ja, vi strävar efter att anpassa reklamen i våra välkomstpaket efter olika delar av Sverige. Detta innebär att vi inkluderar erbjudanden och information som är specifikt relevanta för Stockholm om det är dit du har flyttat.

Hur ofta kan nyinflyttade förvänta sig att få reklamutskick från er?

Nyinflyttade får ett reklamutskick när de har gjort en adressändring. Detta är en engångsutskick.

Varför skickar ni ut direktreklam till nyinflyttade?

Vi skickar ut direktreklam till nyinflyttade eftersom det är ett effektivt sätt att välkomna dem till deras nya hem och introducera dem för lokala tjänster och produkter som kan vara till stor nytta i deras nya vardag. Genom att erbjuda relevanta erbjudanden och rabatter hjälper vi dem att snabbt etablera sig i sitt nya område. Du kan läsa mer om vad som ingår i vårt välkomstpaket och hur det kan gynna nyinflyttade på vår sida om välkomstpaket.

Hur kan ett erbjudande se ut?

De kan variera, se exempel nedan. Se fler exempel på erbjudanden.

GDPR

Hantering av personuppgifter kräver att man följer Dataskyddsförordningen som är en EU-förordning. Förordningens efterlevnad kontrolleras i Sverige av Integritetsskyddsmyndigheten (IMY).

Läs mer om hur FLYTT-KALAS behandlar personuppgifter.